Idag testade jag att köra ankbröst i airfryern. För första gången blev det lite os men inte så det störde, men mer än normalt. Återigen blev resultatet riktigt bra.

15 minuter senare!

Mums… Lite tillbehör till detta och så var ett recept till LCHF-Magasinet klart.

Intagen blev

/Tommy
Blev skinnet krispigt? Är sugen på en airfryer men fortfarande i valet och kvalet. Det är ju det där med plats i köket 😉 Alla dessa maskiner…
Och ljudet? Irriterande eller står man ut?
Ja, skinnet blev riktigt krispigt!
Jo, det är klart att den brummar lite. Troligtvis aningen mer äb en vanligt varmluftsugn men jag skulle inte säga att den stör mig mer än diskmaskinen eller min gamla micro.
/Tommy
Vilken temp körde du ankan i airfryern?
Tveka inte om du vill ha en air-fryer.
Du kan kanske plocka bort en del maskiner.
Samt använda spisen som avställningsplats!
Har själv köpt en stor för hemmabruk och en liten till husbilen. Märke Menuett. Jättenöjd!
Men använder den lilla även hemma ibland, om det inte är så mycket som ska tillagas.