Airfryer

Efter en fråga från Bitte på Facebook om Airfryer är suverän eller värdelös var jag tvingen att svara suverän. Jag inspirerades lite av diskussionen så det blev kycklingsteak i min maskin till middag. Det är en bra pryl. drygt 10 minuter totalt och så blir det toppenbra. Saftigt och krispigt. Jag marinerade i olja så då blir det lite ”mörkt” men det är inte bränt. Jag serverade med bea. (utgångna datum skrämmer mig inte… 🙂 )

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Airfryer

  1. KA says:

    Håller med, jag köpte en airfryer för att testa den då jag normalt inte gillar hålla på med matlagning, airfryern gör det lätt och snabbt att få till det bra, tillagar kött,fisk, fågel, halloumi, grönsaker, nyss köpt bakformen som jag ska tillaga gratinerad falukorv.
    Japp jag rekommenderar verkligen airfryer.
    Kom på att jag gjorde sparris som jag lindade lufttorkad skinka runt.. med getost under skinkan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *