Karré

Idag köpte jag några paket karré som jag kommer äta några dagar. Som vanligt strimlade jag och stekte med bara salt och peppar som kryddor. I morgon kanske jag kryddar med lite lök och vitlök. Jag glömde fota så jag tog en gammal bild.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Karré

 1. Lena says:

  Hej Tommy!
  Det var ett tag sen jag läste din blogg men idag tittade jag in igen! Tycker det ser ut som att du gått lite åt carnivorehållet, ja inte helt alltså, men visst är det väl något mindre grönsaker på tallriken nu?

  • Tommy says:

   Ja, så är det nog. Inget medvetet faktiskt utan det har bara blivit så. Under en period åt jag ofta broccoli, sparris och spenat men det var faktiskt ett tag sedan jag var sugen på det. Men, som sagt, inget medvetet val av förändring av ”diet”.

   /Tommy

   • Lena says:

    Tack för svar!
    På så vis, där ser man.
    Skulle vara spännande om du gjorde nåt test av dina värden,
    efter så många år på denna ”diet”. Hoppas du trivs på nya jobbet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *