Caesarsallad

Idag köpte jag något jag aldrig trodde jag skulle köpa. En kompis sålde ett mer eller mindre oanvänd midi-keyboard. Det är ingen avancerad grej alls, utan en av de billigare mid:arna utan att vara för ”dålig”. Nypris caa 800 och jag gav hälften. Bra fundat…

Jag är hyggligt intresserad av musik men har aldrig egentligen försökt skapa något eget. Men med en del programvara och kul ”kurser” på Youtube kanske det kan bli något. Det finns en grundtanke bakom inköpet för ett projekt jag börjat jobba med men det är hemligt just nu… 🙂

Idag köpte jag med mig en sallad hem efter en promenad i solen och blåsten. Jag fyllde på med lite extra majonnäs utöver caesardressingen som kom med salladen.

Intagen blev

Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Caesarsallad

  1. Lena says:

    Vad roligt med lite kreativt musicerande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *