Crock Pot

Då var det då dags att skrämma liv i potten igen. Som planerat blev det köttfärssås till minst två middagar.

Efter fyra timmar var ”såsen” mustig och god.

Jag tillsatte 5dl grädde som fick puttra med i ytterligare en timme. Serverades med riven parmesan.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Crock Pot

  1. Glenn says:

    Fyra timmar är inte det overkill? När jag kör Kalops, kör jag max 2 timmar och det blir mört. Men med Crock Pot så är tiden inge problem, för du kan ju aldrig koka torrt och det blir ju bara godare ju lägre man kör.

    • Tommy says:

      Köttfärssås mår bra av riktigt lång koktid. Skulle jag märka skillnad på 2 timmar och 4 timmar…? Vet inte. Men jag vill gärna tro det… 🙂

      /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *