LCHF-Camping i Säffle 2011 – Del 1

Efter den trevliga artikeln om lchf-campingen i Säffle i senaste LCHF-magasinet (och efter lite ”påtryckning”…) tänkte jag skriva lite om min första irl-kontakt med LCHF communityt i Sverige. Det blir delvis ganska personligt skrivet men det var faktiskt ett ganska omtumlande äventyr…

Jag har ju som framgått av det jag skrivit här på bloggen ätit enligt LCHF i två år med lyckade resultat. Sommaren 2010 läste jag en del om den träff som lchf-magasinet anordnat i Trosa och tänkte att det kanske vore lite roligt att se några av föreläsningarna. Jag hade då i princip bara varit aktiv på två forum på nätet och var väldigt sporadiskt inne på Kostdoktorn och Kolhydrater i fokus. De forum jag var aktiv på var www.lchf-forum.se och www.lchf.se, så min bild av lchf som företeelse var aningen begränsad.

Under hösten blev jag mer intresserad av rörelsen och då det började pratas om en ny camping i Trosa till sommaren 2011 så blev jag lite nyfiken. Trosa ligger ju på pendlingsavstånd till Norrköping så jag kunde ju åka emellan för att slippa campa (det är inte riktigt min grej).

Efter en tid började det diskuteras om att flytta campingen till Säffle och då blev det lite längre att åka så jag slog bort tankarna på att åka. Jag började läsa mer och mer på Kostdoktorn och kolhydrater i fokus och kände att kanske ändå skulle vara värt att åka hela vägen till Säffle.

Flera spännande föreläsare där Sten Sture Skaldeman och Andreas Eenfeldt (kostdoktorn) lockade mest. När jag dessutom läste mer och mer kommentarer från Trosa och insåg hur många spännande människor som laddade för en avslappnad och trevlig helg i Säffle bestämde jag mig för att boka hotell (camping är som sagt inte min grej).

Fortsättning följer…

/Tommy

This entry was posted in LCHF, Resa, Säffle 2011. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *