Sommartider

Nu är vi inne på andra veckan med ”Sommartider” på hög volym i krogen runt hörnet… Mycket studentfester och mycket allsång. Första veckan var det lite kul då det verkar som att i princip 90% av spellistorna är från 80- och 90-talet vilket passar mig utmärkt. Men nu börjar det bli lite tjatigt… Tur att krogen inte får ha öppet hela natten… 🙂

Till middag idag blev det lax och räkor och massor av vitlök och smör.

Även idag blev det en del ost så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sommartider

 1. Runep says:

  Litet tips, har du provat de ljuddämpande, aktiva hörlurarna

  • Tommy says:

   Japp, äger två par. Nu senast investerade jag i marknadens bästa (Apple Air Pod Max). Sitter med dem på dagarna då det är en del trafik utanför min lägenhet. Helt suveränt. Har ett par gamla (Bose) som jag flugit med mycket. Mycket bra ”uppfinning” men det tar lite tid att väja sig med mina nya då de som sagt är galet bra på att plocka bort i princip allt ljud.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *