Gyrossallad igen

Ett par dagar borta från datorn igen… Jag har fastnat i en podcast som är perfekt att lyssna på när jag ”hobbyar”. Jag hänger en del på forumet Flashback och för drygt ett år sedan skapades det en pod som tittar på trådar från det forumet och läser upp delar av dem och skojar kring dem. Det blir lite tramsigt ibland men generellt är det hysteriskt rolig då jag känner igen flera av ”användarna” på Flashback och vad de ”brukar skriva”. Podden heter ”Flashback Forever”. Jag vet att jag är lite sen på bollen men jag gör vad jag kan för att lyssna ikapp…

Till middag idag blev det Norrköpings bästa gyrossallad igen. Själva gyrosen är riktigt god!

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

13 Responses to Gyrossallad igen

 1. En läsare says:

  Jag har undrat ett tag nu.
  Var har du tagit vägen?

 2. Robert says:

  Hmm… Har Tommy tagit världens längsta kaffepaus…?

 3. KN says:

  Hej! Hur mår du tommy?

 4. Lena says:

  Allt väl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *