LCHF-Kryssning 2014

Nu har datumen för LCHF-Kryssningen släppts på KiF. Boka in 4-5 april så drar vi till Finland tillsammans… 🙂

Jag tänkte även passa på att tipsa om en föreläsning med Annika Dahlqvist 26 oktober i Märsta. Det är fritt inträde så jag antar att man måste fixa ”biljetter” snabbt för de lär gå åt som smör hemma hos en LCHF:are… Själv kommer jag förmodligen inte kunna åka dit även om det vore roligt. Det finns en liten ”risk” att jag är i Tyskland den helgen… 🙂

Idag var jag riktigt sugen på räkor så jag gick förbi konsum och köpte en burk handskalade räkor i lag. Det börjar komma riktigt bra varianter av dessa. De rosa/orangea varianterna tycker jag är riktigt tråkiga men några märken med klara burkar som ser ut som glasburkar börjar dyka upp och de är riktigt bra även om de kan vara lite dyra.

Under tillredningen av en fin skagenröra smååt jag räkorna jag inte hackade så jag fick i mig totalt 250g räkor… Till röran (på 50g majonnäs och 100g räkor) stekte jag 250g lax och blandade till ett gott vitlökssmör (på 50g smör). Så både smör och majonnäs på samma tallrik. Bara baconet som saknades… 🙂

13 0903-TommyTappar -20130903-00003IMG_3444

Intagen blev rätt ok trots att det blev lite mycket räkor…

Skärmavbild 2013-09-03 kl. 21.18.07

/Tommy

 

 

 

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to LCHF-Kryssning 2014

  1. Laurel says:

    Kommer du att föreläsa på resan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *