Inspirerande föreläsning

Idag blev det en resa till Jönköping för att titta på Jonas Colting och hans föreläsning. Jag hjälpte även ”Team Kostdoktorn” med lite praktiska saker samt faktiskt lite filmande… Vi får se om något av mitt material hamnar i filmen… Jag skriver mer om föreläsningen på lördag eller söndag. Men den är sjukt inspirerande.

20141127-0083--5

Innan jag åkte iväg från jobbet hängde jag med på lunch eftersom jag visste att det skulle dröja till jag kunde få något att äta. Jag fortsatte till Växjö och det blir inget att äta förrän hotellfrukosten i morgon.

20141127-0083--3

Dagens intag blev

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 23.53.07

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *