1kg socker

Idag köpte jag ett kilo socker… Inte till mig, men ändå… Jag stod i kassan på konsum och en tjej med barnvagn framför mig råkade glömma betala för ett paket socker. Mina varor hade redan börjat scannas och det var rätt mycket folk i kön… Så jag betalade sockret åt henne. Både killen i kassan och tjejen blev rätt förvånade… Killen i kassan sa att det var dagens goda gärning. Sen vet jag inte om det är en god gärning att köpa ut så mycket rent socker till någon… 🙂

Till middag stekte jag kycklinglårfilé och så åt jag en hel burk (!) Green and Garlic från MAX…

Intagen blev

Jag har testat spela ett nytt solo-spel. Jag fick storstryk av spelet tre gånger i rad… Men jag ska ta revansch i helgen!

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to 1kg socker

  1. Robert says:

    Hmm… så du köpte alltså ut ett paket socker till någon? Rent socker dessutom… Var hon över 20 år? Låter inte bra detta, Tommy… speciellt inte när en LCHF:are gör det. Alla studier visar dessutom att ju tidigare man börjar missbruka, desto större risk är det att hamna i sockerträsket och i ett beroende. Skulle nog inte nämna detta på Kostdoktorn.se om jag var du…

  2. Lena says:

    Haha!! Synnerligen allvarligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *