Färdiggrillat

Idag kände jag mig lat igen så jag köpte lite färdiggrillad kyckling och spjäll. Jag gjorde en majonnäs på bara olivolja och det är fortfarande lite svårt att gilla denna majonnäs. Olivoljan blir väldigt ”kraftig” så jag pressade i massor av vitlök. Det hjälpte lite men jag måste träna lite på att gilla olivoljemajonnäs…

Intagen blev efter en del ost på kvällen

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to Färdiggrillat

 1. Ethel Loberg says:

  Men varför utsätter man sig för majonnäs på olivolja? Det är ju rena skunk!

 2. Ethel Loberg says:

  Jag kan bara säga ”lycka till”. Jag har också försökt olivoljemajonäs men klarade inte av det, så back to rapsolja.

 3. Anna-Karin says:

  Jag vill inte vara petig men… du skrev någon gång att du till 99,9% äter ekologiskt kött. Det lan väl verkligen inte stämma? Jsg tror inte ens på 50% med tanke på allt färdiggrillat och ölkorv.

  Jag frågar eftersom de LCHFare jag känner alltid snackar PM gräsbetat och ekologiskt när deras köttkonsumtion ifrågasätts. Men i praktiken tror jag plånboken bestämmer.,

  • Tommy says:

   Sant, det grillade är sällan ekologiskt och inte heller korven. Nu äter jag kanske färdiggrillat någon gång varannan vecka och ölkorven är kanske 50-100g då och då. Men 99,9% är det nog inte just nu.Om det finns ett ekologiskt alternativ till det jag vill äta så köper jag alltid det. En del ”kött” är lite svårt att hitta ekologiskt. Tex kycklinglever. Det har jag inte hittat något riktigt bra utan nöjer mig med ”Guldfågel”. Den är i alla fall svensk…

   Gräsbetat är dock väldigt svårt att köpa då det sällan märks ut på svenskt kött.

   För min del handlar det inte om plånboken utan tillgången.

   /Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *