Nya skor

Det har varit väldigt frostigt/isigt när jag sprungit på mornarna senaste veckorna. Så även om vi inte har någon vinter att tala om så har det ändå frusit på lite. Så för att inte behöva springa och halka omkull så köpte jag mig ett par ordentliga skor med dubbar. Inte de billigaste skorna jag köpt så det hjälper med personalrabatten…

Jag får alltid problem med skoskav så jag testade att gå in dem lite idag till jobbet. Det väsnas lite att gå på bar asfalt så folk måste nog tycka att jag är lite knäpp. Nu kändes de faktiskt riktigt bra i hälarna så i morgon ska jag inviga dem i lite löpning då det är dags för min ”tia”. Jag har moddat mitt schema lite. Så kortare löpning med intervaller och fartlek på onsdagar, ”tian” på fredagar och så längre pass på söndagar. Får se hur länge jag håller ut…

Till middag idag stekte jag ett gäng kotletter som jag åt med smör jag hade även ett par kokta ägg i kylen som jag åt under kvällen.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Nya skor

  1. Lena says:

    Icebug är helt klart de bästa skorna, tror inte du kommer ångra dig. Toppen på is och snö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *