Sponsor

Min löpcoach på jobbet springer en del konstiga lopp som tex Trans Alpine Run (255km på sju dagar över Alperna). Nu har hon hittat ett nytt lopp men ville ha någon slags sponsor… Då hon fyller år om några dagar så fixade jag en kombinerad present och sponsortröja… Min logga och url på ryggen… 🙂

Vi hade lite besök idag så jag ”tvingades” äta min favoritsallad igen…

Till middag blev det kyckling, smör och ost…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Sponsor

 1. Robert says:

  Fråga din löpcoach om hon kan tänka sig att springa ”Marathon Des Sables” (Marathon of the Sands). Ett nätt litet lopp på 25 mil i sju dagar i Sahara öknen i södra Marocko. Temperaturen brukar pendla mellan 40 och 50 grader i skuggan… som är obefintlig i öknen… den tuffaste löpningen i världen. Endast galningar ställer upp, kan inte tänka mig att någon med förståndet i behåll deltar i ett sådant lopp.

  Läs mer här och scrolla ned en bit och se var vinnaren kom ifrån 2017…
  https://en.wikipedia.org/wiki/Marathon_des_Sables

  Officiella sidan här:
  https://marathondessables.co.uk/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *