Nationaldag

Jag ”firade” nationaldagen genom att vara i Finspång hos mina föräldrar. Jag har lyckats hitta ett spel som passar pappas TV-intresse. Cykeltävlingar… Spelet heter Flamme Rouge och är riktigt kul. Vi spelade ett helt gäng olika banor. Spelet följer med till Midsommar också!

Som vanligt blev det både lunch

och middag.

Normalt brukar maten vara toppen men förrätten kanske inte var det bästa mamma presterat. En ”galette” med skinka, ost och ägg. Jag åt inte själva ”galetten” utan bara skinkan, osten och ägget.

Laxen var som vanligt god. Det är en snabbgravad lax som steks i smör.

Till frukost ganska tidigt åt jag också några ägg med majonnäs så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *