Köpenhamn nästa

I helgen kommer jag vara i Köpenhamn med familjen. Mina föräldrar har redan tagit sig dit och min bror och jag åker ner i morgon. Det ska bli riktigt kul att se Köpenhamn. Jag har inte varit där som ”turist” på rätt många år. Säkert 20…

Till middag idag stekte jag kycklinglår som jag åt med färdig bea. Återigen glömde jag fotografera… Börjar bli lite för slarvig med det…

Intagen blev i alla fall

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Köpenhamn nästa

  1. Robert says:

    Danmark spelar mot Peru i sin öppningsmatch i fotbolls-VM just på lördag. Räkna med bra ös lite varstans i Köpenhamn – med storbildsskärmar, mycket öl, mycket folk, mycket flagor och en livad kväll om Danmark vinner. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *