Fredagsbubbel

Idag skulle jag köpa mig en burk mineralvatten i vår varuautomat. Jag gör det då och då men nu verkar någon gjort något fel inne i maskinen. Det visade sig att det stack ut en liten plåtbit på fel ställe. Så när jag köpte första burken ramlösa granatäpple föll den ner och fick ett hack i sig så hela maskinen fick sig en dusch invärtes. Jag testade igen för att se var felet var och även nästa burk sprang läck. Det är ganska mycket vatten i två burkar ramlösa… 🙂

Till middag tänkte jag dra mitt strå till stacken när det gäller att äta svenskt nötkött så jag köpte ett helt gäng paket utskuren biff på rea. Det blev även lite nötfärs för framtida bruk. Till biffen gjorde jag getostsmör och under kvällen åt jag lite ost.

Intagen blev

/Tommy

 

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *