Nytt år

Då var det 2019. Jag har som sagt inga fler löften än det jag skrev igår. Att vara mig själv. Däremot har jag lite mål. Jag ”måste” försöka tappa lite vikt och jag får se hur jag gör. Jag ska försöka köra så lågt jag bara kan på kolhydraterna och som jag skrivit tidigare inta vara så extrem med fettet. Kanske 60-70% från fett istället för mitt ”normala” 75-80%. Jag har sagt 100ggr att jag ska sluta med mejerier och ost och det måste jag försöka hålla på ett tag nu.

Jag ska även komma igång med träningen igen. Har bara sprungit två gånger sedan New York och jag känner att jag vill komma ut lite (om vädret tillåter). Då Stadium blivit huvdsponsor för Lidingöloppen kanske jag siktar på halva eller hela till hösten, men jag får se hur det känns framåt sommaren. Jag har fortfarande ett långsiktigare mål att springa i New York igen 2020.

Nåväl, en dag i taget. I morgon ör det en vanlig onsdag och jobb igen…

Till middag idag blev det sista mejerierna i kylen. En god gräddsås på lök, grädde och tomatpuré. Till såsen stekte jag ett gäng köttbullar gjorda på ren fläskfärs.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nytt år

  1. Nippertippan says:

    Lycka till med dina mål!

  2. Jon says:

    Riktig Godt Nyttår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *