Vardag igen

Då var det vardag igen. Nu får vi vänta ända till påsk på lediga dagar. Det är ändå rätt skönt att komma igång igen. Det kommer bli en intressant vår på jobbet med flera nya i teamet och en bransch som är i förändring. Vi känner oss dock väl rustade så ingen oro i huset. Tvärt om!

Idag blev det karrékotletter och vitlökssmör till middag. Över 600g… Så ganska mycket.

Intaget blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vardag igen

 1. Terje says:

  Du nämnde i ett tidigare inlägg att du gått upp i vikt och önskade gå ner lite igen.

  Du som troligen har den bästa och mästa datan i Sverige för matintag och kalorier förbrukade borde kunna få fram lite intressanta grafer för att se om du ser några samband under perioden du gick upp i vikt med kalorier in och ut.

  Om det är så enkelt som vissa påstår att viktuppgång endast beror på skillnaden mellan kalorier in och kalorier ut så borde det synas i din data tänker jag.

  • Tommy says:

   Ja, jag har en hel del data. Jag ska analysera lite men spontant har jag ätit mer senaste året men jag har också rört mig mer. Så utan att grävt jättemycket så skulle jag inte tro att nettokalorierna skilt sig så mycket. Men jag ska kolla så får vi se.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *