Kurs i Stockholm

Idag var jag på en intressant kurs i Stockholm. En genomgång av skandinavisk (nordisk) arbetsrätt. Likheter och skillnader… Visst låter det spännande. Det är nog rätt bra att vi går igång på olika saker. Arbetsrätt är en av mina ”grejer”… 🙂

Vi fick en riktigt fin lunch på restaurang Grodan. Wallenbergare på fisk och skaldjur. Panerad i ströbröd och innehöll förmodligen lite stärkelse men stekt i mängder av smör så den slank ner. Potatispurén smakade jag bara ytterst lite. Gott, men jag avstod.

När jag kom hem gjorde jag en enkel omelette som jag åt med lite ett gäng baby bels.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kurs i Stockholm

 1. Vivisfaxarn says:

  Fast helt ensam om intresset för arbetsrätt är du ju inte. Var väldigt engagerad under min aktiva tid. Min morfar var på sin tid, 30- och 40-talen, en av landets främsta experter på arbetsrätt. När jag bytte jobb var hans första fråga vilket fackförbund det var! Tur att vi alla är olika!

  • Tommy says:

   Det är en ”spännande” värld. Det intressanta är att det inte är så svart eller vitt som ”utomstående” ibland tror. Mycket bygger på tolkningar och relationer om samverkansparten.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *