Grillad korv

Idag testade jag att ”grilla” korv i airfryern. Jag fotade korpaketen men av någon anledning glömde jag fota den färdiggrillade korven…

Till korven gjorde jag en äggröra på 4 ägg och en massa smör.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Grillad korv

  1. Kenneth says:

    Tid och grader?
    Jag ”grillar” Chorizo i min AF (180°-11min)
    men jag tycker alltid skinnet blir för hårt..
    Kanske ska prova med att sänka tiden?
    Funderar också skarpt på att köpa en Philips AF?
    Har haft min ”Andersson-NetOnNet” i över två år….

  2. Tommy says:

    Jag körde 200grader 8 minuter. Jag håller med. Skinnet blev nog lite hårt/torrt. Dessa typer av korv blir nog bättre att steka i lite smör. Ska testa tunnare kabanoss senare och se hur de blir.

    Jag är toppennöjd med min Philips. De enda jag kan tycka är att några av tillbehören är lite dyra. Jag har köpt två. ”baklådan” och grillskivan. Båda känns aningen onödiga egentligen…

    /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *