Nostalgi

På Netflix har det gjorts lite reklam för Cobra Kai, en slags fortsättning på de första Karate Kid filmerna. De kanske inte var de absoluta favoriterna när det begav sig men jag har sett dem då och då över åren och de är rätt ok.

I denna serie följer man båda finalisterna från första filmen. Båda skådisarna och en del andra skådisar från filmen är med och det är riktigt kul att se. En del tillbakablickar är också kul samt att den ”onda” finalisten från filmen är nu på sätt och vis inte ond längre men han är på flera sätt fast i 80-talet. Han tittar på filmer man minns och lyssnar på bra 80-tals hårdrock… 🙂

Serien rekommenderas för någon som gillade filmerna men kanske inte håller som ”fristående” serie.

Till middag blev det biff men lök. Allt toppades med lite extra smör och tre äggulor.

Jag åt även lite ost framför TV:n så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *