Veckorapport 2012-39 och dagrapport

En vecka med mycket mat och ganska ”dålig” mat sett ut ett LCHF-perspektiv (i alla fall mitt strikta perspektiv).

Upp ordentligt på vågen efter utsvävningarna på Sandvik Gård och hemma i Finspång.

Ketonerna riktigt låga så det är väl en bit till optimal ketos.

Om man bara tittar på dessa två diagram som i princip har samma skala på X-axeln så ser man en relativt tydlig trend i höga ketonvärden (och skaldeman ration) och vikten. Ska bli spännande att se om jag kan få till samma dipp nu i veckan. Det är nog dock inte hela sanningen då jag tror att jag faktiskt får i mig lite färre kalorier under dessa veckor också så det ska jag titta närmare på nästa helg.

I veckan som kommer ska jag försöka köra samma mat som för några veckor sedan för att sedan på torsdag kanske kopiera Kostdoktorns lightläsk experiment. Nu skulle det aldrig falla mig in att köpa något så vedervärdigt som Pepsi, så det får bli Cola Zero. Diskussionerna hos Kostdoktorn huruvida det är koffeinet som kan spöka blir svårt att testa men jag kör nog i alla fall med Zeron. Det kan vara så att det blir på lördag istället. Det beror på om jag känner att jag ”orkar” köra testet kvällstid. Funderar på att köra det direkt på morgonen istället då det är då jag brukar mäta ketonerna.

Stegtävlinegn går inget vidare. Fredag och lördag blev dåliga siffror och idag blev det bara 13765 steg.  Jag ska försöka öka på snittet nu i veckan… Hoppas bara det blir ok väder…

Dagens mat blev en tillbakagång till experimentmaten. Jag har ändrat lite i receptet på min coleslaw och ökat på fetthalten något. Nu gör jag den på 100g vitkål, 10g lök och 100g majonnäs.

Innehållet i dagens mat som ska bli samma hela veckan blev då:

Det kan vara så att jag kommer få i mig lite för lite energi men idag känns det helt ok efter en relativt liten portion mat… Blir jag hungrig trappar jag upp med ytterligare kål och kanske lite mer färs i biffarna.

/Tommy

 

 

This entry was posted in Ketoner, LCHF, Matdagbok, Mätning, Veckorapport. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *