Rester, lunch och hjort igen

Idag var jag på banken och pratade både privatekonomi och mitt företags ekonomi. Mycket trevlig rådgivare så jag byter nog bort gamla hederliga ”sparbanken” mot något nytt…

Under kvällen idag snaskade jag på lite rester från gårdagens julbord. Ost, skinka och mina arrakbollar slank ner utan problem.

Innan resterna hann jag få i mig lite tomatsallad och oliver

samt lax, brysselkål och hollandaisesås till lunch.

Till middag blev det hjortfärs med vitlökssmör för tredje gången denna vecka.

Intagen drog iväg lite och det får jag nog skylla på osten och de andra resterna…

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rester, lunch och hjort igen

 1. Wickman says:

  Lite stavfel där: Rådgivare => säljare.

  • Tommy says:

   Lol, jo, så var det nog. Men en trevlig var han i alla fall 🙂

   Vi får väl se hur det blir framöver. Jag är ur denna vinkel inte så ”köpstark” och jag har tittat runt bland bankernas ”företagspaket” och denna banks upplägg verkar definitivt vara det bästa på pappret. När dessutom den personliga kontakten kändes bra så kan jag lika gärna hoppa på. Att byta bank är praktiskt ingen stor grej för mig då jag i princip bara har ett lönekonto. Inga hus eller billån eller liknande så det blir bara ett nytt plastkort och en ny dosa till internet…

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *