Hemma igen

Efter några dagar med massor av god mat hos mina föräldrar är jag hemma igen.

När jag väl var hemma i Norrköping tog jag en ordentlig promenad på 2,5 timmar och väl hemma igen blev det julskinka och glögg. Inget som fastnade på bild dock…

Själv fastnade jag framför filmduken och såg senaste Batmanfilmen. Ruskigt bra. Nolans Batman är verkligen bra. Jag gillade Tim Burtons också, men dessa är absolut bättre. På tal om filmduk så meddelar min projektor att lampan behöver bytas… Det kostar att ligga på topp… Lampan kostar lika mycket som folk lägger på en hel TV… Har inte hittat någon under 4000kr… :-/

Till frukost blev det idag rostat adamsbröd med bregott samt lite julbordsrester.

12 1225-TommyTappar -20121225-00001IMG_1457

Lunchen var mammas supergoda julkorv med parmesangratinerad brysselkål. Riktigt gott att hantera kålen så här.

12 1225-TommyTappar -20121225-00003IMG_1459

Dagens (och de senaste dagarnas) intag har varit ganska proteintunga men det ska jag försöka ändra på senare i veckan. Kanske inte i morgon då jag ska iväg och spela spel igen, men sen ska Skaldeman ratiot upp över två en vecka tänkte jag. Får ser hur jag får till det bara. Förmodligen med smör och majonnäs… 🙂

Skärmavbild 2012-12-25 kl. 21.16.44

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *