Stabila ketoner…

… efter gårdagens godisbit men med det inte sagt att godis helt plötsligt är ok att äta. I den biten fanns det kolhydrater som skulle räcka 2-3 veckor för mig… Jag fick dock som sagt ingen förändring i ketonerna morgonen efter. De gick faktiskt upp en aning även om det är lite…

Skärmavbild 2013-06-20 kl. 21.09.29

I morgon är det midsommarafton och för en gångs skull finns inga planer alls så om vädret tillåter tar jag med mig paddan och kursliteraturen och sätter mig i någon park (där det finns kaffe i närheten) och tar det lugnt. I helgen måste jag komma igång och plugga. Dessutom måste jag göra klart presentationen till Säffle. Det blir nog ganska likt förra året men med lite ”renare” slides och då inte så mycket siffror. Mer fokus på mitt sätt att tänka kring LCHF, mat och annat. Det blir inte så mycket teori från mitt håll då alla som är där ju faktiskt vet vad LCHF handlar om.

Idag jobbade jag över lunchen och fick som vanligt bara i mig en espresso. Till middagen blev det ganska mycket kyckling, broccoli och kryddsmör.

13 0620-TommyTappar -20130620-00002IMG_2721

Intagen blev då idag

Skärmavbild 2013-06-20 kl. 20.49.15

/Tommy

 

 

This entry was posted in Ketoner, Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *