Förkylningen har kopplat grepp

Idag kom det lite feber skulle jag tro. Jag har ingen termometer men jag känner mig febrig. Jag stannade i sängen hela dagen och klev inte upp förrän 17-tiden. Jag sov till och från hela dagen. Sedan kände jag mig lite piggare och gick ut för att handla lite mat men jag var inte speciellt hungrig alls så det blev bara två biffar och ytterst lite smör.

15 0411-TommyTappar -20150411-00004IMG_1978

Intagen blev väldigt låga men jag är liksom inte hungrig. Får se hur det känns i morgon bitti.

Skärmavbild 2015-04-11 kl. 20.39.20

Hosta och snuva är i alla fall i princip borta. Nu ska jag bara ”piggna till” i knoppen sen är allt som vanligt igen.

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Förkylningen har kopplat grepp

  1. Robert says:

    Tur att du inte drabbades strax före LCHF-kryssningen, jobbigt att gå och snörvla och hosta bland folk på en båt. Det gäller att se saker ur en positiv synvinkel… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *