Sista natten på båten

Så var det då dags att gå i land snart. Efter en toppenkryssning kommer jag spendera några dagar i Miami/Ft Lauderdale med Simon och kanske lite annat folk från kryssningen som hänger kvar. De flesta svenskarna flyger dock hem redan på söndagen. Vi flyger hem på onsdag förmiddag.

Dagen inleddes med två bra föreläsningar och efter dessa var det två omgångar Q&A. Dvs frågepanel. Det hettade till lite på en av dem vilket var riktigt intressant. Det är ett par som är ruskigt fokuserade på att sälja ”piller” och de fick lite mothugg av några namnkunniga läkare angående vissa riktvärden och behovet av mikronutrienter (dvs vitaminer, mineraler etc.). Kul att inte alla håller med alla ibland…

Under kvällen snackade jag riktigt länge med en trevlig kille som jobbar som kock i San Fransisco. Jag ska definitivt försöka hålla kontakten med honom.

Jag kommer skriva betydligt mer om de olika föreläsningarna i en separat post när jag landat både fysiskt och mentalt efter resan.

Till lunch idag blev det buffé

20150530-0098--22

Och till middag började jag med sniglar

20150530-0099--2

följt av biff

20150530-0099--4

och fläsk

20150530-0099--3

som avslut blev det som vanligt en dubbel osttallrik.

20150530-0099--6

En liten kommentar kring maten som syns på bilderna. Jag äter sällan allt på tallriken. Definitivt inte potatis eller anda dåliga saker. Broccoli, sparris och spenat slinker ner. även lite sallad och tomat någon gång. Jag lämnar tom lite kött och annat som inte faller mig i smaken. Så bilderna i sig visar inte riktigt ”sanningen” alla gånger.

Intagen blev idag.

Skärmavbild 2015-05-30 kl. 23.12.42

/Tommy

This entry was posted in LCC2015, Matdagbok, Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sista natten på båten

  1. Sigge says:

    Hejsan, du har råkat slira på tangentbordet och skrivit mikro”nutrinetter” istället för ”nutrienter”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *