Superkryssning

Då var jag ”äntligen” hemma efter kryssningen. Vilken superkryssning det var! Enormt kul att träffa massor av gamla och nya vänner och snacka mat, kolhydrater, löpning, livsmedelsindustrin, pulsklockor och mycket mer.

16 0221-TommyTappar -21022016-RAEW1218

Som vanligt kul föreläsningar där jag nog vil lyfta fram två som var lite extra. Den första lite speciella var Nisse Simonsson som på ett mycket roligt sätt förde fram fakta och anekdoter kring LCHF, diabetes och kolesterol. Sen var My Klassons historia väldigt gripande och inspirerande. Shit vilken resa den tjejen gjort!

Middagen på lördagkvällen var förstås buffé och vi hade hela matsalen för oss själva. I år hade de fått till LCHF-maten riktigt bra. För mig blev det tre vändor där den sista blev ost… Jag äter väldigt mycket ost för att inte äta ost…

16 0220-TommyTappar -20022016-CAFK0605

På söndagen blev det lite buffé igen och så längst ner till höger är en bild på vårt ”eftermiddgssnacks” som var riktigt gott och hyggligt LCHF:igt… När jag kom hem ganska sent kokade jag mig några ägg som jag åt med lite majonnäs.

16 0221-TommyTappar -21022016-RFZU5740

Intagen för lördagen blev

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 22.38.08

Och söndagen…

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 22.38.36

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

7 Responses to Superkryssning

 1. Fredrik "Majoren" Söderlund says:

  jamenvisst blev det en superbra kryssning. jag tänkte inför denna gång att det blir nog lite same-same men alltid kul att träffa folk, kanske blir det paus nästa år, men nu är jag väldigt ”på” till nästa år som blir 10-årsjubileum. Hoppas verkligen på att få se och höra Nisse Simonsson igen, underbart roligt men samtidigt respektingivande kunnig.

 2. Westerdahl*

  hahaha 😉

  Tack Tommy – det var fantastiskt kul att träffas igen!

  Kram!

 3. Lena Winther says:

  Tänk att man lyckas att få kryssningen bättre för varje år 🙂

 4. Åse says:

  Det var verkligen en toppenkryssning. Igen! Synd att man inte kan klona sig bara. Vill ju lyssna på ALLA!
  Snart dags igen för en kryssning, men jämfört med den här som är världens största med så många deltagare, så är den andra som en ”piss i Nilen”. Å andra sidan många fler nationaliteter 😀
  Syns snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *