Snart hemma…

Hmm till Chicago var det ju jag skulle… Nåja irl blev det rätt i alla fall. Sitter just nu på planet som är ett ganska litet plan med 2+2 stolar som är ganska trånga. Inte direkt bygt för dagens amerikaner eller för dagens handbagageregler. De flesta väskorna flyttade man ut ur kabinen.

Det ingick ingen mat på anslutningen från Houston till Chicago men man kan köpa snacksboxar med potatischips och annat skräp. Alkohol kostar som vanligt extra men läsk och vatten verkar vara gratis.

Framme i Chicago strulade det till sig lite. Jag var tvungen att förflytta mig till termonalen för internationella flyg och då även checka in på nytt för att få boarding pass för flyget till Stockholm. På informationstavlorna stod en gate som visade sig vara helt fel. När sista tid för incheckning närmade sig blev jag fundersam så jag gick en sväng och hittade till sist rätt. Det var inga problem att hinna till planet även om jag fick lite lite tid att se mig omkring (dvs dricka kaffe…).

Innan middagen fick vi som brukligt snacks och dricka. För min del tänkte jag fira sista semesterdagen med rödvin så så fick det bli. Även en liten burk cola light fick jag i mig också.

Middagen på planet blev sedan pannbiff med potatismos. Till den sallad med bönor och till dessert någon slags kaka. Riktigt smör och ost fick vi också. Jag smakade av det mesta men lämnade allt mos, morötter och kakan. Pannbiffen kändes inte så stampig så den innehöll nog inte så mycket kolhydrater.

Till frukost när vi närmade oss Stockholm fick vi smörgås, yogurth och apelsinjuice samt naturligtvis kaffe. Yogurthen var naturligtvis fettfri men innehöll 11g socker. Det enda jag kunde äta (ville äta) var någon pressad skinka och kanske färskost, vitt var det i alla fall…

Framme i Stockholm kom jag till centralen lite tidigare än planerat men tyvärr fanns det inga tidigare tåg med lediga platser så jag får vänta ett tag till. Vad är då bättre än att posta detta och ta en kopp riktigt kaffe…

This entry was posted in Säffle 2011. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *