Välkomstblomma

Idag besökte jag kontoret för femte gången sedan jag började 11 januari. Min välkomstblomma ser inget vidare ut…

Jag glömde fotografera dagens middag som var fläskfärsbullar med bea.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Välkomstblomma

 1. Glenn says:

  Din blomma ser ut som dina maträtter, för lite grönt med lite strimlat protein ;D

  Det finns ju så mycket färdig grönt som man kan lägga i som Fryst Blomkålsris, Fryst Babymorötter, Lök, Shiratakinudlar, Strimlad Vitkål (pizza sallad). Som tar 2 sec att lägga i och gör det lite trevligare samt innehåller så mycket nyttiga/goda saker.

  Btw har du prova Arla Smetana, rätt smidig grund för såser. Du får en tjock sås från start som man kan göra en snabb Curry sås, Dill sås,Thai Red sås.

 2. Ethel Loberg says:

  Sådär ser det ut hos mig med, förr hade det känts som en katastrof men man tar det lugnare med åren dessutom bor jag på en skogstomt där inget dör förrän höstfrosten.
  Dä ä lugnt.

  • Tommy says:

   Hemma har kag inte haft ”levande” blommor på över 10 år. Det är liksom ingen idé. Jag har heller inget intresse för blommor. Om jag bodde i ”hus” kanske jag skulle få för mig att odla lite bra grönsaker men det lär nog aldrig hända.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *