Vaccindags

Igår fick jag min första dos vaccin. Kändes inte ett dugg. Bara en aning öm precis kring sticket men annars inget alls.

Av någon anledning glömde posta igår så det blev en dubbelpost idag.

Idag var jag på kontoret för sjätte gånge på 6 månader. När jag kom fram visade det sig att ingången jag använt tidigare vår stäng då man gräver utanför byggnaden. Så jag fick försöka hitta in till mitt skrivbord via en annan ingång. Det gick ganska bra. Gick lite vilse men till sist hittade jag fram. När jag sedan skulle hitta ut igen råkade jag hitta ytterligare en ut-/ingång… 🙂 Det är ett stort hus jag jobbar i… 🙂

På vägen hem köpte jag med mig en gyrossallad. som jag åt med lite majonnäs och ost.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *