Helt uppslag även i NT

Idag var artikeln från Corren även i NT (Norrköpings Tidningar). Samma text och i princip samma bilder. Jag har fått väldigt många positiva kommentarer igen. Både på jobbet, facebook och via mail. Tack!

13 1009-TommyTappar -20131009-00002IMG_3764

Artiklarna och intresset de väckt har verkligen fått mig att fundera på att köra någon slags föreläsning framåt december. Antingen i Linköping eller i Norrköping (kanske både och…). Jag känner mig väldigt trygg i det material jag har använt tidigare men jag behöver utveckla det lite och då kommer naturligtvis MF:s presentationer väl till pass. Nu ska jag bara försöka några bra datum och lokaler. Jag ska sätta mig senare ikväll och maila runt för prisuppgifter. Problemet är att jag inte har en aning om hur stor lokal jag behöver. Jag hoppas på att locka över 20 personer i alla fall så det går åt en lite större lokal än ett vanligt konferensrum…

 

Även idag åt jag ett ägg till frukost men jag börjar redan känna att det är helt onödigt. Jag har ett kokt ägg kvar i kylen så det tar jag  morgon men sen får det vara slut med frukostätandet.

Till middag idag (och i morgon) fyndade jag schnitzel med utgående datum på Hemköp. Köttet var fyllt med lite ost och skinka. Riktigt gott faktiskt.

13 1009-TommyTappar -20131009-00009IMG_3771

Intagen blev idag

Skärmavbild 2013-10-09 kl. 21.21.45

 

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

6 Responses to Helt uppslag även i NT

 1. Åse says:

  Lagade till köttfärslimpan med olivsmör igår, som du hade med i senaste nr av LCHF Magasinet. Jättegott!
  Använde dock blandfärs i smeten för det fanns t suveräna kilopriset under 30,-. Svårt att ignorera det!

 2. Annika says:

  Tommy, du kommer att behöva en lokal för 200 personer! Tack för dina rapporter och goda mattips!

 3. LkpgMattias says:

  Skulle vara riktigt intressant med en föreläsning i Linköping, vet många som skulle gå och lyssna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *